неділя, 02 вересня 2007 13:00

Сатаніст відрізав голови 5-річному хлопчикові і його дядькові

Жорстоке вбивство п"ятирічного Луки Опачича і його дядька - 26-річного Василя Трбовича з придунайського селища Нові Бановци, найімовірніше, має ритуальний характер, характерний для сект сатаністів. Про це заявив у суботу ввечері бєлградському телеканалу "Б-92" головний інспектор МВС Сербії Зоран Лукович, який веде розслідування цього злочину.

Обезголовлені тіла дитини і його родича були знайдені в п"ятницю на відстані близько напівкілометра один від одного на побережжі Дунаю в районі селища Нові Бановци. Люди зникли в понеділок, і протягом кількох днів були в розшуку.

За підозрою у вбивстві затримано 27-річного Даніеля Якобеца, мешканця того ж населеного пункту. Згідно з неофіційною інформацією "Б-92", в суботу ввечері він визнав свою провину в подвійному вбивстві.

"При обшуку в будинку підозрюваного знайдено велику кількість сектантської літератури, а також книги про канібалізм. Крім того, всі меблі пофарбoвані в червоно-чорний колір, що є характерною ознакою сатаністів", - повідомив Зоран Лукович, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Сатаніст відрізав голови 5-річному хлопчикові і його дядькові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути