Ексклюзиви
середа, 25 липня 2012 12:38

У Криму перекинувся прогулянковий катамаран: двох росіян віднесло в море

У Криму перекинувся прогулянковий катамаран: двох росіян віднесло в море

Прогулянковий катамаран перекинувся в Бахчисарайському районі Криму, в результаті чого віднесло в море двох відпочивальників з Росії. 43-річний росіянин загинув, а його 33-річну супутницю вдалося врятувати.

Як повідомляє в середу прес-служба Головного територіального управління МНС України в автономії, у вівторок опівдні в районі пляжу Піщаного двоє громадян Росії, жителів Рязані: чоловік, 1969 р.н. і жінка 1979 р. н. вийшли в море на катамарані, який у зв'язку з хвилюванням у 2,5 бали почало зносити в відкрите море.

На порятунок росіян вийшов катер з трьома матросами-рятувальниками. На відстані 1500 м від берега був знайдений перевернутий катамаран, поряд з яким знаходилась жінка. Постраждала була доставлена на берег в районі мису Керменчик, від госпіталізації жінка відмовилася.

Пошуки зниклого чоловіка були продовжені, о 13.00 його тіло було виявлено на поверхні води в районі села Кутове за мисом Керменчик, в 150 м від берега. Рятувальники доставили загиблого росіянина на берег.

Співробітники міліції проводять розслідування.

Зараз ви читаєте новину «У Криму перекинувся прогулянковий катамаран: двох росіян віднесло в море». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути