неділя, 08 липня 2012 23:53

На Черкащині чоловік втопився, навчаючи доньку плавати

На Черкащині чоловік втопився, навчаючи доньку плавати
tourist.kharkov.ua

7 липня в селі Степківка Уманського району на Черкащині втопився 48-річний Сергій Волошин. Він загинув, коли навчав 9-річну доньку плавати на глибині. Товариші загиблого витягли дівчинку з води, коли вона тонула. Знайти під водою чоловіка вони не змогли. Він разом з родиною та друзями приїхав на ставок відпочити.

Очевидці розповідають, що чоловік зник під водою раптово. Помітили це, коли почули як дитина кричить "Тату!" і йде під воду. Рятувати дівчинку кинувся Михайло Устенко, товариш загиблого. Він витяг дитину на берег. Всі відпочивальники кинулися у воду шукати батька дівчинки, проте знайти чоловіка не вдалося. Його тіло витягли водолази, які прибули на місце трагедії наступного дня.

"Мій чоловік вчив плавати біля берега нашу донечку, а Сергієва трохи трималася на воді, тому вони були на глибині, – розповідає Ольга Устенко. – Тоді дивлюся, Сергія нема, а Таня то йде під воду, то виринає. Чоловік кинувся до неї, витяг. Дитина дуже налякалася. А її батька не знайшли. Люди бігли з усіх берегів аби його врятувати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіка затягло під гусениці трактора на Черкащині

Селяни припускають, що чоловік виштовхував дитину, коли йшов сам на дно, аби врятувати її. Проте у МНС цю інформацію не підтверджують. Глибина ставка сягає до 5 метрів, відпочивати сюди їдуть люди з усієї округи.

"Того ж дня у сусідньому селі втопилася неповнолітня дівчинка ромської національності, – прокоментував начальник ДПРЧ №14 міста Умань та Уманського району Артем Гуня. – У обох випадках причини встановлюються".

 

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині чоловік втопився, навчаючи доньку плавати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути