вівторок, 05 липня 2011 12:34

У Кременчуці водій-наркоман виїжджав на маршрут під кайфом

У Кременчуці водій-наркоман виїжджав на маршрут під кайфом

У Кременчуці Полтавської області затримали водія маршрутки, який, перебуваючи на рейсі вколов собі у вену ін'єкцію сильнодійного наркотику. Про це розповіли в Кременчуцькому МУ УМВС України в Полтавській області.

"3 липня міліціонери затримали водія маршрутного автобусу № 11, що належить одній з міських фірм, який працював на зміні у стані наркотичного сп'яніння. Завдяки пильності мешканців міста, які повідомили про цей факт правоохоронцям, вдалося не тільки припинити протиправну поведінку, але й вчасно усунути загрозу для життя і здоров'я людей, яку реально представляв водій "під кайфом", - розповіла представниця прес-служби Полтавської обласної міліції Поліна Ларіна.

28-річного водія "застали на гарячому" випадкові перехожі – безпосередньо в момент вживання наркотичного засобу. Побачивши через вікна автобусу як водій за допомогою шприцу вводить рідину бурого кольору, кременчужани негайно викликали міліцію.

"Водій, перебуваючи під кайфом, навіть не помітив, як до нього під'їхав наряд міліції. Тому шприц відібрали безпосередньо у водія", - розповіла Ларіна.

Як повідомили у Кременчуцькому міськуправлінні міліції, вилучений під час затримання підозрюваного речовий направили до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області для проведення хімічного дослідження; автобус поставлено на штраф-майданчик Державтоінспекції міста.

"Як уже відомо, чоловік вжив розчин опію ацетильованого. Наразі за фактом незаконного вживання наркотичного засобу у місці масового перебування громадян порушено кримінальну справу (стаття 316 Кримінального кодексу України). За подібний злочин закон передбачає до 4 років обмеження волі або до 3 років позбавлення волі. Яке саме покарання нестиме горе-водій згодом вирішить суд", - розповіли у міліції.

Міліціонери також додали, що цього дня водій мав працювати на маршруті з 8.00 до 16.00 години.

Зараз ви читаєте новину «У Кременчуці водій-наркоман виїжджав на маршрут під кайфом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути