вівторок, 17 січня 2012 16:51

У кормовій частині "Коста Конкордії" знайшли ще п'ять трупів
16

Фото: Фото: Reuters

Рятувальники виявили ще п'ять тіл загиблих на борту затонулого круїзного лайнера "Коста Конкордіа". Про це повідомляє La Repubblica. Інформацію підтверджують також агентство Франс-Прес і Рейтерс.

Загиблі були виявлені в кормовій частині судна, яка повністю затоплена. Таким чином, число жертв аварії корабля сягло 11 людей. Ще 24 пасажири вважаються зниклими безвісті.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Капітан "Коста Конкордії" напоровся на риф, бо хотів побачити приятеля

Теплохід "Коста Конкордіа" затонув в ніч на 14 січня біля берегів острова Джильо. На борту судна знаходилися 4234 особи, з яких понад 3000 тисяч пасажирів. Серед загиблих виявилися громадяни Іспанії, Італії, Франції та Перу.

За попередніми даними, причиною катастрофи лайнера стала помилка капітана Франческо Скеттіно. Капітан "Конкордії" був звинувачений у ненавмисному вбивстві, а також у тому, що порушив правила поведінки у надзвичайній ситуації. Зокрема, йому закидають те, що він покинув судно до закінчення евакуації пасажирів. Після прибуття на берег Скеттіно заарештували.

Зараз ви читаєте новину «У кормовій частині "Коста Конкордії" знайшли ще п'ять трупів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути