неділя, 01 жовтня 2017 17:43

У київському метро затримали чоловіка з вибухівкою та наркотиками

У київському метро затримали чоловіка з вибухівкою та наркотиками
Затриманий не хоче говорити, звідки у нього вибухівка і наркотики. Фото: telegraf.com.ua

Правоохоронні органи затримали в столичному метрополітені 22-річного жителя Сумського регіону. В останнього під час особистого огляду виявили та вилучили предмети, які становлять небезпеку: сигнальні і світлові ракети, вибуховий пакет, а також димову шашку.

Також слідчі з оперативної групи знайшли в сумчанина згорток, у якому знаходилася порошкоподібна речовина білого кольору і трав'яна суміш зеленого кольору. Ймовірно - амфетамін та конопля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік посеред вулиці кидався на перехожих з гранатою

На даний момент порушник не співпрацює зі слідчим і відмовляється пояснювати, звідки у нього набір боєприпасів. Згідно наданої ним інформації, наркотичні речовини були приготовлені для власного вживання, їх збут не був його метою. Всі вилучені предмети направили на експертизу.

Згідно з чинним законодавством, розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального Кодексу України, а також за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, пересилання наркотичних речовин ) КК України. Це передбачає позбавлення волі до 5 років.

Сьогодні в Києві було затримано чоловіка з гранатою, яку він привіз із зони АТО. Раніше співробітникам поліції надійшов виклик від жінки, яка побачила людину з пристроєм, схожим на гранату. Невдовзі прибули вибухотехніки, які швидко відреагували на виклик.

Зараз ви читаєте новину «У київському метро затримали чоловіка з вибухівкою та наркотиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути