пʼятниця, 31 травня 2013 13:46

У київському борделі розстріляли 3-х повій

У київському борделі розстріляли 3-х повій
Фото: obozrevatel.com

В Києві до Подільського районного управління міліції о 4 годині ранку надійшло повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги про те, що в одній з квартир будинку на вулиці Межигірській 3 дівчини отримали вогнепальні поранення. За словами потерпілих, з травматичної зброї по них стріляв новоспечений знайомий.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Подільського районного управління міліції. Як з'ясували правоохоронці, в квартирі, де було скоєно злочин, 20-річні дівчата надавали сексуальні послуги під наглядом 42-річної власниці квартири. Нападник опинився в цій оселі як клієнт.

З'ясовано, що 20-річний киянин того вечора заплатив за послуги 500 грн., після чого попросився переночувати. Цікаво, що наявність зброї дівчата помітили одразу, проте цей факт їх не насторожив. Хлопця залишили на ніч, всі розійшлись по кімнатам. А під ранок у квартирі спалахнули пристрасті. Клієнт влетів до кімнати дівчат, почав стріляти з травматичної зброї та вимагати гроші. Жінки отримали численні поранення в область обличчя, потилиці, плечей та спини. Нападник заволодів золотими прикрасами, трьома мобільними телефонами та грошима в сумі 2,5 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Кіровоградщині серійні грабіжники били нещадно жінок

Під час огляду квартири вилучено гільзи, гумові кулі та сліди пальців рук. Подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення ч.1 ст.187 КК України (розбій).

В подальшому за підозрою у вчиненні цього кримінального правопорушення оперативники затримали 20-річного не судимого та не працюючого киянина – того самого клієнта.

Хлопець зізнався в скоєнні розбійного нападу, проведено впізнання з потерпілими. Наразі слідчим відділом Подільського районного управління столичної міліції зловмиснику обрано міру запобіжного заходу – затримання, повідомила помічник начальника Подільського РУ ГУМВС України в місті Києві Юлія Шевчук.

Зараз ви читаєте новину «У київському борделі розстріляли 3-х повій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути