пʼятниця, 01 лютого 2013 15:32

У Києві застрелили керівника лікарні "Феофанія"

У Києві застрелили керівника лікарні "Феофанія"
Фото: rutube.ru

У Подільському районі Києва в п'ятницю вранці застрелили 45-річного чоловіка, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Києві.

Як повідомило джерело у правоохоронних органах, убитий - один з керівників клінічної лікарні "Феофанія" Державного управління справами.

За інформацією ВЗГ ГУМВС в Києві, близько 10 ранку на спецлінію "102" зателефонував невідомий та повідомив, що на вул. Тираспольській, 46, неподалік від дитячої школи мистецтв перехожі почули звук, схожий на хлопок. Відразу ж після цього на землю впав чоловік, і через кілька секунд біля нього з'явилася пляма крові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові розстріляли бізнесмена. Чоловік помер на місці

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, керівництво Подільського райуправління та столичного главку міліції.

За вказаною адресою виявлено тіло чоловіка 1967 року народження. Смерть наступила у результаті вогнепального поранення в голову.

Правоохоронці почали першочергові заходи щодо встановлення свідків і обставин вбивства. Слідчий відділ Подільського райуправління столичної міліції зареєстрував дану подію в Єдиному реєстрі досудових розслідувань, розпочате кримінальне провадження за ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Зараз ви читаєте новину «У Києві застрелили керівника лікарні "Феофанія"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

51

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути