Ексклюзиви
четвер, 09 травня 2013 15:10

У Києві невідомі розстріляли водія "Cadillac Escalade" і викрали авто: даішники влаштували погоню
5

У середу, 8 травня, ввечері в Києві розігрався бойовик з гонитвою і стріляниною.

За неофіційними даними, в Дарницькому районі Києва троє зловмисників обстріляли з травматичної зброї чоловіка, який перебував у люксовому позашляховику "Cadillac Escalade". Після цього сіли в даний автомобіль і спробували втекти з місця події. Про це повідомляє LB.ua.

Свідками події стали товариші постраждалого водія "Cadillac". Повідомивши про злочин співробітникам міліції, вони почали переслідувати викрадачів. Несучись на шаленій швидкості по вулицях, "Cadillaс" врізався в "Daewoo", що рухався назустріч. Однак, не зупинившись, продовжив рух.

На бориспільській автомагістралі інспектори ДАІ наздогнали "Cadillac", але зупинити його було непросто. Щоб запобігти більш важким наслідкам, співробітники ДАІ зробили кілька пострілів по колесах позашляховика, але й на прострелених колесах автомобіль не зупинявся. У якийсь момент Cadillac "занесло" і машина заглохла. Троє зловмисників кинулися з машини навтьоки. Одного з них інспекторам ДАІ вдалося наздогнати і знешкодити. Двоє зникли в лісопарковій зоні. Подробиці події з'ясовує оперативно-слідча група.

Зараз ви читаєте новину «У Києві невідомі розстріляли водія "Cadillac Escalade" і викрали авто: даішники влаштували погоню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути