пʼятниця, 25 травня 2012 21:46

У Києві на будівництві впав вантажний підіймач, двоє людей загинули

У Києві на будівництві впав вантажний підіймач, двоє людей загинули
Робітники впали з висоти восьмого поверху. Фото: tsn.ua

У Києві загинули двоє будівельників. Як повідомляє ТСН, чоловіки працювали мулярами на спорудженні торговельно-офісного центру.

Трагедія сталась опівдні. Робітники впали з висоти восьмого поверху. Туди чоловіки піднімалися будівельним вантажним підіймачем. Загиблим було 43 та 31 рік. Охорона ретельно оберігає місце пригоди і не пускає на територію сторонніх.

Представник будівельної фірми, у якій працювали загиблі, запевняє, що підіймачем можна було доправляти лише вантажі. Він не призначений для пересування людей, і загиблі мали про це знати.

"Людям сказали - крім вантажа нічого на цьому підйомнику не піднімається. Вони не мали права ставати, і вони були проінструктовані. Тільки відійшов начальник дільниці вони сіли і поїхали", - заявив представник забудовника.

Обставини трагедії перевіряє прокуратура. Прокурор Оболонського району столиці Олег Андрющенко повідомив, що вони з'ясують, яким чином будівельники скористались небезпечним підйомником.

Зараз ви читаєте новину «У Києві на будівництві впав вантажний підіймач, двоє людей загинули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути