середа, 25 вересня 2013 10:27

У Києві дотла спалили іномарку чиновниці, потерпіла заявляє - її намагались підірвати

У Святошинському районі столиці ледве не підірвали жінку. Людина - чиновниця Катерина Шульгіна. Згідно задуму вбивць, вона вже давно мала бути на тому світі. Однак вибухівка, яку заклали до її іномарки, чи то не спрацювала, чи то спрацювала не правильно. Автомобіль вигорів вщент.

Автомобіль загорівся в одному зі спальних районів столиці прямо під будинком, де живе власниця. Вона - чиновник, працює у Бориспільській районній адміністрації. Як сталося займання, жінка не бачила, проте результат очевидний. У автівці зламаний замок, салон вигорів повністю, відновити його можна, але обійдеться це так само, як і новий автомобіль.

На думку власниці, машину начинили вибухівкою, яка повинна була спрацювати, як тільки жінка сяде у авто.

Працівники міліції, у ході огляду машини, виявили пристрій, який називається "бочка", тобто, пристрій наповнений горючою рідиною, яка загоряється із затримкою. Коли чиновниця припаркувалась біля дому, у її автівку проникли, встановили "бочку" і потім машину підпалили. "Людина бачить пожежу, вибігає і починає тушити її, відкриває двері - вибух", - розповідає адвокат потерпілої. З машини зникли документи, але чиновниця підозрює не просто крадіжку, а замах на своє життя. Каже, останнім часом їй регулярно погрожують через земельні питання.

Про замах на життя правоохоронці поки не говорять. Кажуть, відпрацьовують усі версії. Кримінальне провадження відкрили за фактом псування майна.

 

Зараз ви читаєте новину «У Києві дотла спалили іномарку чиновниці, потерпіла заявляє - її намагались підірвати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути