четвер, 29 серпня 2013 18:32

Вагітна жінка переполошила уманський банк: в її сумочці шукали вибухівку

Сьогодні працівники одного із уманських банків повідомили до міського відділення міліції про замінування приміщення установи. Причиною підозри стала сумка, залишена клієнткою на лавці.

За кілька хвилин після дзвінка правоохоронці оточили приміщення банку, а людей, які були всередині, евакуювали. У сумці, яка викликала занепокоєння персоналу, жодних вибухово-небезпечних предметів не виявили.

Автор: Фото: Ірина Мусаєва
 

"Сьогодні о 14.30 до відділу міліції надійшло повідомлення від охоронця банку, що в приміщенні виявлена невідома валіза. Терміново на місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Вони здійснили усі необхідні заходи безпеки. Під час проведення перевірки до працівників міліції звернулась жінка, яка повідомила, що ця валіза належить їй. Повідомлення охоронця зареєстровано в журналі Єдиного обліку Уманського МВ УМВС",- повідомила прес-офіцер уманського відділення міліції Людмила Поліщук.

"Я вагітна, маю токсикоз. Мені потрібно було терміново вийти з приміщення, про сумку просто забула. Коли згадала і повернулась по неї, побачила багато міліції біля банку. Люди мені розповіли, що усе спричинила моя сумку. Я одразу пояснила міліціонерам, що сумка моя", - розповіла жінка. Імені не назвала.

Автор: Фото: Ірина Мусаєва
 

Правоохоронці взяли пояснення у вагітної і відпустили.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна жінка переполошила уманський банк: в її сумочці шукали вибухівку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути