Ексклюзиви
пʼятниця, 24 серпня 2012 10:59

У Карельському лісі заблукали шестеро українців

У Карельському лісі заблукали шестеро українців
У складі групи, що заблукала в лісах Карелії, троє дорослих, два підлітки 14-ти років і одна 12-річна дитина. Фото: positime.ru

У Калевальському районі Карелії в лісі заблукала туристична група з України, у складі якої троє дорослих і троє неповнолітніх людей.

Про це повідомили в республіканській пошуково-рятувальній службі.

За словами співрозмовника агентства, українські туристи в четвер удень самі дотелефонувалися до служби порятунку і повідомили, що збилися зі шляху. Група, що заблукала знаходиться в Карелії з 16 серпня. У її складі троє дорослих, два підлітки 14-ти років і одна 12-річна дитина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діда-грибника 3 доби шукали у рівненському лісі

Щоб полегшити свої пошуки, туристи розбили табір на березі річки Шоба. З ними підтримується телефонний зв'язок. У п'ятницю рано вранці з села Саповарака по березі Шоби на пошуки туристів висунулися група з чотирьох співробітників Кемского пошуково-рятувального загону. Наразі рятувальники подолали близько 10 кілометрів.

"На якій відстані знаходиться табір туристів, невідомо. Пошукова група періодично подає сигнали, стріляючи з рушниці", - відзначили в пошуково-рятувальній службі.

Зараз ви читаєте новину «У Карельському лісі заблукали шестеро українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути