середа, 15 січня 2014 17:45

У Харкові в гуртожитку вбили студента-іноземця

У Харкові в гуртожитку вбили студента-іноземця
Фото: ictv.ua

14 січня близько 22:00 до міліціонерів від лікарів швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення, що в одному з гуртожитків Дзержинського району Харкова, бригада, яка прибула за викликом, констатувала смерть іноземного громадянина, повідомляє прес-служба МВС України в Харківській області.

Загиблим виявився 24-річний студент одного з вищих навчальних закладів міста Харкова. Слідчий відділ Дзержинського РВ за даним фактом відкрив кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За підозрою в скоєнні злочину правоохоронцями розшукуються троє чоловіків: Хемра Егембердиєв (1993 р.н.), Азат Джумбаєв (1993 р.н.) та Максад Халлієв (1994 р.н.).

Міліція просить громадян, які володіють достовірною інформацією про місцезнаходження осіб, причетних до вказаного злочину або обставини його скоєння, надати інформацію до Дзержинського РВ міста Харкова.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові в гуртожитку вбили студента-іноземця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути