середа, 05 вересня 2012 21:24

У Харкові порахували збитки від вибуху в будинку - 18 млн 120 тис. грн

У Харкові порахували збитки від вибуху в будинку - 18 млн 120 тис. грн
Члени комісії в Харкові вирішили присвоїти надзвичайній ситуації статус регіональної та звернутися до Кабміну за допомогою. Фото: МНС

Сумарний збиток від вибуху житлового будинку на вул. Слинько в Харкові склав 18 млн. 120 тис. грн.

Про це повідомив на засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій заступник міського голови Харкова Андрій Парамонов.

"У цю суму входять не тільки збитки від вибуху, нанесені дому, але і витрати на харчування, проживання, надання медичної допомоги мешканцям", - зазначив Парамонов.

Члени комісії вирішили присвоїти надзвичайній ситуації, що склалася у зв'язку з вибухом у житловому будинку, статус регіональної та звернутися до Кабінету міністрів із проханням виділити кошти для ліквідації її наслідків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові вибухнула багатоповерхівка, постраждали мешканці

"Ми приймаємо рішення про те, щоб надати надзвичайній ситуації по вул. Слинько, 2б, регіональний рівень і просити Кабінет міністрів України про матеріальну підтримку для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. На підставі цього рішення сьогодні будуть підготовлені всі необхідні матеріали, щоб уже завтра вручити їх прем'єр-міністру України Миколі Азарову", - сказав перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб.

Нагадаємо, у вівторок вранці в одній із квартир на 3 поверсі дев'ятиповерхового будинку по вул. Слинько, 2б, у Харкові стався вибух, унаслідок якого обвалилося перекриття між першим і четвертим поверхами будинку, а несуча кутова стіна відійшла від основи будівлі на 40-50 см із 1 по 6 поверхи. Мешканців будинку евакуювали і розмістили в готелях, а також у службовому приміщенні КП "Харківміськліфт". Будівля потребує ремонту та повного перепланування. Її планується відновити до 20 грудня.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові порахували збитки від вибуху в будинку - 18 млн 120 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути