Ексклюзиви
неділя, 06 березня 2016 19:01

У Харцизьк й Іловайськ переправили танки, боєприпаси та дизпаливо - розвідка

У Харцизьк й Іловайськ переправили танки, боєприпаси та дизпаливо - розвідка
Фото: uainfo.org

З Росії на території тимчасово окуповані проросійськими бойовиками Донбасу переправлено озброєння та військову техніку, боєприпаси і паливно-мастильні матеріали для потреб терористів.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Як зазначається, розвідкою зафіксовано прибуття ешелонів до м.Харцизьк та Іловайськ.

До Харцизька перекинуто 3 танки Т-72, 5 БМП, дві 152-мм самохідні артилерійські установки, 6 122-мм гаубиць Д-30, 120 тонн паливно-мастильних матеріалів та два вагони з обмундируванням.

"Ешелон супроводжував майор ЗС РФ Дмитрієв Сергій Вікторович (Дмитриев Сергей Викторович, удостоверение офицера ВС РФ АА №0410408), який обіймає посаду "начальника Службы воинских перевозок Отдела тыла Управления 1 АК (Донецк, Украина) Центра территориальных войск Южного военного округа ВС Российской Федерации", - зазначили у розвідці.

До Іловайська прибули 2 самохідні артилерійські установки, 2 танки, 23-мм зенітна установка на базі МТ-ЛБ, 160 тонн дизельного палива та 3 вагони з боєприпасами.

"Ешелон супроводжував майор ЗС РФ Пастарнак Денис В'ячеславович (Пастарнак Денис Вячеславович, паспорт гражданина РФ 0703 416325), який обіймає посаду "старшего офицера Службы воинских перевозок Отдела тыла Управления 1 АК (Донецк, Украина) Центра территориальных войск Южного военного округа ВС Российской Федерации", - повідомили у ГУР МОУ.

Раніше повідомлялося, що з тимчасово окупованих територій Донбасу до Росії вивезено обладнання більш 20 українських підприємств.

Зараз ви читаєте новину «У Харцизьк й Іловайськ переправили танки, боєприпаси та дизпаливо - розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути