четвер, 21 лютого 2013 09:18

У готелі на Майдані працювали повії. Зараз перевіряють адміністрацію

У готелі на Майдані працювали повії. Зараз перевіряють адміністрацію
Фото: www.theevolution.ru

У готелі на Майдані - грандіозний скандал, в одному з номерів міліція затримали повій. Припускають, що вони могли працювати під прикриттям співробітників готелю, пише Сегодня.

"Викрили двох дівчат. Крім того, що клієнти оплачували номер, вони платили "жрицям любові" від 800 до 1,5 тис. грн за годину роботи, - розповіли в ЦГЗ київської міліції. - За попередніми даними, про все, що відбувається, знала охорона закладу. Також перевіряється інформація про причетність до незаконного бізнесу адміністрації готелю".

Організувала бізнес 24-річна мешканка Київської області. Щоб розширити коло клієнтів, до роботи вона привертала знайомих. Свої послуги дівчата рекламували в буклетах і на візитках, які залишали на ресепшині готелю. На них були зображені оголені панянки і вказано номер телефону. Відкрито кримінальне провадження за ст. 302 ("Створення або утримання місць розпусти і звідництво"), покарання за нею - до 5 років позбавлення волі.

У міліції кажуть, що це не перший випадок, коли в секс-скандалі виявляються замішані знамениті установи. Кілька років тому подібний випадок був у готелі "Хайятт". Міліція затримала 21-річного консьєржа, який залучив до співпраці чотирьох дівчат, що працювали повіями. Частину грошей вони віддавали своєму "роботодавцю".

Крім того, досі усі пам'ятають історію з нічним клубом River palace, де в листопаді 2009 року затримали 83 повії. Але в міліції говорять, що планових рейдів по виявленню повій по готелям не проводять. У минулому році склали на дівчаток 2 тис. протоколів за проституцію, в цьому році - вже 110.

Зараз ви читаєте новину «У готелі на Майдані працювали повії. Зараз перевіряють адміністрацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути