пʼятниця, 25 вересня 2020 16:03

У ДТП у Польщі загинув українець

У ДТП у Польщі загинув українець
Щоб транспортувати чоловіка до України, знадобилося 6 тис. злотих. Фото: tsn.ua

25 вересня в місті Яворів Львівської області поховали 25-річного Андрія Линду. Чоловік кілька днів тому загинув у ДТП у Польщі. Про це повідомляє tsn.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Словаччині зіткнулися 16 авто та кілька автобусів. Постраждали українці

Про смерть чоловіка повідомив фонд "Місто добрих людей". До них звернулася мати загиблого по допомогу. Щоб повернути тіло її сина додому, потрібні були великі кошти. Аби транспортувати чоловіка до України, знадобилося 6 тис. злотих. Уже за кілька днів небайдужі люди зібрали необхідну суму. Українця привезли на батьківщину, де й поховали. Андрій був одним із трьох синів у сім'ї.

Як повідомляє польське радіо RadioRlus, ДТП сталася 20 вересня. У селі Смогожув Опольського воєводства на дорозі зіткнулися два автомобілі. Одним із них керував 25-річний українець, який, за попередніми даними, не поступився перевазі проїзду та врізався в Audi A8. Майже непритомного українця дістали з розбитого авто свідки події. Вони ж і розпочали реанімацію чоловіка, її потім продовжили рятувальники, які прибули на місце. Андрія забрали в лікарню, але через годину він помер.

Постраждалих пасажирів другої автівки з травмами забрали в лікарню.

19-річна Тетяна Микитина з села Горигляди Монастириського району Тернопільської області потрапила в ДТП у Польщі. Сталася аварія поблизу Варшави. Дівчина їхала на мотоциклі зі своїм знайомим, коли на них налетів зустрічний автомобіль. Тетяні відірвало ногу. Водій мотоцикла загинув на місці.

Зараз ви читаєте новину «У ДТП у Польщі загинув українець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути