понеділок, 08 серпня 2011 15:52

У ДТП розбився американський мільярдер

У ДТП розбився американський мільярдер

Американський мільярдер Чарльз Уайлі загинув у результаті ДТП. Про це повідомляє Associated Press.

Аварія сталася неподалік від будинку 77-річного підприємця у колорадскому Аспені. Уайлі, що управляв кабріолетом Porsche, виїжджав на шосе, коли в нього з боку водія врізався джип. Мільярдер був доставлений в лікарню, де пізніше помер. Другий учасник ДТП, 40-річний Генесі Ласерда, отримав незначні травми.

Чарльз Уайлі разом зі своїм більш відомим братом Семом входить в список найбагатших людей Америки. Статки кожного, за оцінками аналітиків, перевищують мільярд доларів. У сферу інтересів братів входили ресторанний бізнес, роздрібна торгівля, виробництво і продаж комп'ютерів.

Брати Уайлі матеріально підтримували Республіканську партію, хоча не раз заявляли, що не є її членами. Зокрема, в заслугу Чарльзу і Сему ставлять успішні політичні кар'єри Джорджа Буша-старшого і його сина - Джорджа Буша-молодшого, відзначає Real Aspen.

Чарльз Уайлі також був відомий своєю благодійною діяльністю. На гроші мільярдера будувалися музеї, галереї, школи, клініки та притулки для тварин, причому як в Далласі, де базувався основний бізнес братів, так і в Аспені, в околицях якого Чарльз тримав ранчо.

Зараз ви читаєте новину «У ДТП розбився американський мільярдер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути