четвер, 07 лютого 2013 08:35

У ДТП на Вінниччині загинуло двоє людей, троє у лікарні
10

Фото: Фото: Прес-служба ДАІ

5 лютого близько 14 години на автошляху Шпиків-Тульчин-Тростянець-Бершадь сталася ДТП, в якому постраждало семеро людей.

"50-річний водій автомобіля Фольксваген-Кадді, рухаючись зі сторони смт. Тростянець в напрямку м. Бершадь, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем Фольксваген-Транспортер, - повідомляє начальник сектору профілактичної роботи УДАЇ Вінницької області Володимир Мотичко. - Пригода сталася на заокругленій ділянці дороги. Дорожнє покриття на момент зіткнення було сухе, непошкоджене. У салоні легковика, окрім водія, знаходилося ще четверо пасажирів, віком від 38 до 52 років".

Внаслідок автопригоди двоє пасажирів Фольксваген-Кадді загинули від отриманих тілесних ушкоджень до приїзду швидкої. Ще троє чоловіків у важкому стані були доправлені до тростянецької райлікарні. Водій та пасажир мікроавтобуса відбулися незначними ушкодженнями. Причини аварії встановлюють слідчими. З'ясовується, чи був винуватець аварії у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння.

За повідомленням ЦГЗ УМВС, за фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху".

Зараз ви читаєте новину «У ДТП на Вінниччині загинуло двоє людей, троє у лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути