Ексклюзиви
понеділок, 04 лютого 2013 18:44

У США перевернувся туристичний автобус: 8 загиблих, 30 поранених

Туристичний автобус зазнав аварії на дорозі поблизу міста Юкайпа у штаті Каліфорнія (США). Унаслідок ДТП загинуло щонайменше вісім осіб, ще близько 30 дістали поранення.и Про це повідомила місцева влада, пише "Укрінформ" з посиланням на "Los-Angeles Times".

"Інцидент за участю автобуса, вантажівки і седана стався о 18.30 (за місцевим часом - ред.) на трасі Каліфорнія-38", - повідомили представники місцевої влади.

За попередньою інформацією, водій туристичного автобуса, у якому перебували 38 пасажирів, втратив керування під час спуску на вузькій гірській дорозі і скоїв зіткнення з вантажівкою.

Наразі остаточна кількість жертв не встановлена, оскільки рятувальники не змогли відразу витягти всіх людей із розбитого автобуса.

На місці ДТП працюють представники поліції. Вони встановлюють причини аварії.

Як повідомлялося, ДТП поблизу Юкайпа відбулося через день після аварії в Бостоні за участю автобуса зі старшокласниками, які перебували у туристичному турі. Тоді поранень зазнали 35 осіб.

Зараз ви читаєте новину «У США перевернувся туристичний автобус: 8 загиблих, 30 поранених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути