Ексклюзиви
середа, 25 січня 2012 09:28

У Донецьку за загадкових обставин загинула молода пара

У Донецьку за загадкових обставин загинула молода пара
Загиблі Антон і Катя

24 річного хлопця та 23 річну дівчину знайшли бездиханними родичі у квартирі в Донецьку. Ознак насильницької смерті на тілах не виявили, тож наразі основною причиною вважають отруєння. От тільки: що і як могло раптово вбити молодих і здорових людей, - відповіді немає, пише ТСН.

Антон та Катя щойно починали спільне життя в орендованій квартирі. Того дня, повернувшись додому, вони подзвонили батькам, а вже за 2 години їхні телефони не відповідали. Рідні занепокоїлися. Поїхали до дітей і за допомогою МНС відкрили двері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П"ять українців, яких бачили після їхньої смерті

Антон був уже мертвий, Катерина - в комі. Попередні версії раптової смерті - отруєння. Перша підозра впала на в'ялену рибу, гриби та консервований паштет. Але жодних ознак гастрономічного отруєння не було – кажуть рідні. Та й, вочевидь, хтось із дітей встиг би подзвонити або на швидку, або батькам. Ще одна версія експертів – газ. Але батьки запевняють - ніякого підозрілого запаху вони не відчули. Перевірка газовиків теж не виявила : ні витоку газу, ні продуктів горіння.

Що убило молодих людей, наразі не може відповісти і судово-медична експертиза. Зараз батьки сумніваються, чи фахівці встигли зробити всі необхідні дослідження. Кажуть, правоохоронці чомусь дуже квапилися повідомити про летальний випадок не експертам, а в ритуальні служби. Рідні сподіваються, що таки отримають відповідь, хто чи що убило їхніх дітей. І хлопець, і дівчина були у батьків одинаками.

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку за загадкових обставин загинула молода пара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути