середа, 22 серпня 2012 11:31

У Донецьку впіймали водія через якого загинула дочка "регіонала"

У Донецьку впіймали водія через якого загинула дочка "регіонала"
Чоловік втік з місця ДТП. Фото: novorab.ru

19 серпня, у Донецьку загинула дочка начальника міськгазу міста Єнакієве, голови Єнакіївської міської організації Партії регіонів Юрія Полякова.

Приблизно о 18:35 у Київському районі Донецька на проспекті Київському водій автомобіля ВАЗ-2105 біля кафе "Зустріч" не витримав безпечну швидкість, а також безпечний інтервал руху та скоїв зіткнення з автомобілем ЗАЗ-ДЕУ.

Після удару "Жигулі" викинуло на смугу зустрічного руху, де на повному ходу вони зіткнулися з автомобілем Ford Fiesta. У салоні Ford Fiesta знаходилася дочка Юрія Полякова з дворічною дитиною, за кермом - її чоловік.

Співробітники міліції затримали водія, який з необережності вбив доньку голови Єнакіївської міської організації Партії регіонів Юрія Полякова.

Про це повідомляє прес-служба Головного Управління МВС України в Донецькій області. Винуватцем цієї події виявився 21-річний водій "ВАЗ-2105", який після аварії втік і переховувався у знайомих і, саме там його знайшли оперативники.

Відзначимо, що Київський районний суд, вже розглядає дві кримінальні справи за статтею "Крадіжка", в яких замішаний цей водій.

Зараз порушено ще одну - за статтею "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". Тільки за останню статтю йому загрожує до 10 років за ґратами.

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку впіймали водія через якого загинула дочка "регіонала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути