понеділок, 05 грудня 2011 14:51

У будівельному вагончику у Черкасах згоріло двоє людей
6

Фото: Фото Олега Ткаченка

Сьогодні о 2-й ночі в Черкасах на вулиці Героїв Сталінграда згорів будівельний побутовий вагончик. Всередині еменесники виявили два обгорілі трупи.

"Це трапилося в районі річкового порту. Будівельний вагончик стоїть метрів за десять від огорожі, де йде будівництво дев'ятиповерхового житлового будинку. Поряд розташована стоянка автомобілів. Вогонь від вагончика побачив сторож, він і викликав рятувальників. Він саме обходив територію. Особи, що загинули, поки що невідомі. Вагончик знаходився край проїжджої частини й потрапити до нього міг кожен. Мешканці навколишніх будинків кажуть, що вагончик часто використовували для обігріву та ночівлі безхатченки. Їхні прізвища й імена встановлюються", - розповів 37-річний Олег Ткаченко з обласного МНС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 9-річна дитина загинула у пожежі на Івано-Франківщині

За попередніми даними, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем. З початку року на пожежах області виявлено 98 загиблих, а 59 осіб травмувалися.

Зараз ви читаєте новину «У будівельному вагончику у Черкасах згоріло двоє людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути