пʼятниця, 02 грудня 2011 15:42

Безхатченки розбирали порожній будинок - на одного впала стіна
8

Фото: Фото: Андрій ЖИГАЙЛО

Будинок по вулиці Панаса Мирного, 24, де стіна придавила будівельника, розбирали безхатченки. Вони з'явились тут минулої пятниці. Зносили кувалдами стіни та перекриття.

- Паркан навколо цих розвалин поставили ще минулої пятниці. А вже в понеділок з'явились два бомжі. Вони й почали ламати будинок. Сьогодні вранці бачила в вікно, як один з них лазив по верху і молотком відбивав стіну. Він без каски був у простій куртці. Вони за ті дні вже знесли дах. А сьогодні он вже переполох влаштували, - каже мешканка сусіднього 20-го будинку Людмила Кузьмінічна, що живе навпроти розвалин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік дві години пролежав під завалами будинку в Києві

Будинок, на якому вели демонтажні роботи стоїть закинутий уже років 10, кажуть місцеві. За десять метрів від нього 109 школа-гімназія. Її вікна виходять на закинуту будівлю. Спершу тут жили двірники, але через аварійний стан їх звідси виселили. Після цього він пустував. Тут збирались безхатьки, було декілька пожеж, а одного разу знайшли труп повішаного чоловіка.

- Аварійну будівлю хотіли передати сусідній школі, щоб тут побудували басейн, але згодом з'явилась інформація, що тут хочуть побудувати шестиповерхівку з паркінгом, кафе та конференц-залом. Тому ось почали зносити — каже екс-нардеп Олександр Гудима, який живе неподалік.


Зараз ви читаєте новину «Безхатченки розбирали порожній будинок - на одного впала стіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути