вівторок, 16 листопада 2010 11:54

В Індії будинок обвалився і розчавив 60 людей (ФОТО)
10

Фото: Reuters

Принаймні 60 людей загинули в Делі через обвалення житлового будинку. Про це у вівторок, 16 листопада, повідомляє Agence France-Presse з посиланням на місцеву владу. У лікарнях перебувають 80 постраждалих у результаті інциденту.

За словами прес-секретаря місцевої поліції Райана Бхагата, під завалами залишається ще "багато" людей. Рятувальникам, які працюють на місці події, допомагають очевидці аварії і мешканці сусідніх будинків.

"Будівля зруйнувалася просто як колода карт. Я бачив, як люди на верхніх поверхах чіплялися за стіни, які залишилися цілими. Одні відпускали руки і стрибали, ... інші опинилися в пастці", - розповів очевидець події, таксист Гурвіндер Сінг.

За словами людей, які перебувають на місці надзвичайної події, з-під завалів чути крики про допомогу.

Як повідомила місцева влада, ослаблення несучих конструкцій будівлі, що обрушилася в східному районі індійської столиці, могло бути спричинене недавніми повенями. Їх причиною, у свою чергу, стали найсильніші за останні 10 років мусонні дощі.

Як розповіла журналістам мер міста Делі Шейла Дикшит (Sheila Dikshit), будівля, за фактом обвалення якої почато розслідування, могла бути зведена незаконно.

Нагадаємо, раніше у Китаї дотла згорів 30-поверховий хмарочос. Вогонь швидко поширився по поверхах будівлі. Люди були змушені стрибати з вікон охопленого вогнем будинку. За попередніми даними, число загиблих становить 12 осіб. Також в результаті інциденту постраждали щонайменше 50 людей. Повідомляється, що вдалося евакуювати близько 90 людей.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «В Індії будинок обвалився і розчавив 60 людей (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути