вівторок, 23 липня 2013 07:25

У бразильській церкві перед візитом папи Римського виявили бомбу

У бразильській церкві перед візитом папи Римського виявили бомбу
Папа Римский Франциск І. Фото: AFP

У церкві в Бразилії, яку збирався відвідати папа Римський Франциск, виявили саморобний вибуховий пристрій, повідомляє 22 липня Agence France-Presse з посиланням на джерело у військовому відомстві.

Бомба була знайдена в базиліці Богоматері Апаресиди в штаті Сан-Паулу, у ванній кімнаті паркування, яка знаходиться на території храму. Вибуховий пристрій, який, за словами джерела, володіло слабкою потужністю, було відразу ж знешкоджено.

Папа Римський збирався відвідати базиліку Богоматері Апаресиди 24 липня. Однак, як підкреслив джерело, бомба знаходилася в місці, в яке Франциск навряд чи б зміг потрапити.

Папа Римський Франциск прибув з апостольським візитом до Бразилії 22 липня. Це його перша подорож в іншу країну з моменту вступу на престол. У ході візиту Франциск збирається виступити перед молоддю на пляжі Копакабана в Ріо-де-Жанейро, нанести візит в базиліку Богоматері Апаресиди в штаті Сан-Паулу і відвідати бразильські нетрі (фавели).

Зараз ви читаєте новину «У бразильській церкві перед візитом папи Римського виявили бомбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути