пʼятниця, 30 березня 2012 17:08

У Бразилії людину розстріляли просто перед включеною журналістської камерою

У Бразилії людину розстріляли просто перед включеною журналістської камерою
Жертвою злочинця став 24-річний слюсар-сантехник Родріго да Сільва. Фото: mignews.com.ua

Бразильська поліція розслідує безпрецедентний за зухвалістю і цинізмом замах на вбивство, вчинений в популярному туристичному центрі Жуан-Песоа. Вбивцю не збентежила навіть включена телекамера, і він спробував добити жертву "контрольним" пострілом, поки журналісти знімали пораненого для кримінального репортажу.

Шокуючі кадри зняті співробітниками телекомпанії TV Record, які прибули на місце трагедії раніше поліції і медиків, пише газета The Daily Mail.

Побачивши на бетонному майданчику перед входом в будівлю лежачу поранену людину, журналісти діловито розгорнули свою апаратуру і стали знімати сюжет. Однак, як виявилося, злочин ще не закінчився.

Поки журналіст Хосенілдо Гонсалвес вимовляв в камеру свою промову, від групи людей, що стояли на задньому плані, відокремилася людина в шортах і жовтій майці. Він підійшов до лежачого чоловіка, холоднокровно дістав пістолет і впритул вистрілив у голову жертви. Камера зафіксувала як сам момент пострілу, так і те, як пішли за цим конвульсії потерпілого.

Через лічені миті журналісти усвідомили небезпеку, що загрожує їм, і вирішили врятуватися втечею, хоча турботлива редакція і забезпечила їх бронежилетами. При цьому співробітники телеканалу продовжували вести репортаж на бігу і з задишкою. Лише через кілька хвилин, коли на місце злочину прибула поліція і швидка допомога, журналісти ризикнули обережно повернутися назад і продовжити зйомку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік розстріляв людей, які видалили його дочку з друзів на Facebook

Як виявилося, жертвою злочинця став 24-річний слюсар-сантехник Родріго да Сільва. Причому лікарям вдалося врятувати йому життя. На даний момент стан пораненого оцінюється як стабільний.

Тим часом бразильська поліція намагається встановити особу того, хто стріляв.

Зазначимо, що бразильські журналісти не вперше вражають весь світ своєю оперативністю, раніше всіх опиняючись на місці злочинів. Так, особливу популярність здобув кілька років тому телеведучий Canal Livre Уоллес Соуза. Правда, після серії курйозних "гарячих" репортажів з місця подій з'ясувалося, що заттятий журналіст сам організовував злочини, і саме тому знав точний час і місце скоєних вбивств членів наркомафії. Мотивом цих розправ стало бажання телезірки підняти рейтинг своєї програми.

Зараз ви читаєте новину «У Бразилії людину розстріляли просто перед включеною журналістської камерою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути