четвер, 29 березня 2012 08:46

Двоє росіян убили і з'їли товариша

Двоє росіян убили і з'їли товариша
Продавець казав, що це свіжа свинина. Фото: last24.info

Шокуючий випадок канібалізму зафіксований у Владивостоці на острові Руському, де проходить глобальне будівництво до саміту АТЕС. Двоє місцевих жителів не тільки вбили і з'їли свого знайомого, але і встигли продати частину м'яса вбитого під виглядом свинини.

За інформацією VL.ru з джерел в правоохоронних органах, 25 березня, в одному з приватних будинків в районі бухти Ринда були затримані двоє чоловіків, які зберігали в холодильнику частини людського тіла. Як з'ясувалося, вже протягом двох днів канібали вживали людське м'ясо в їжу, готуючи з нього різні страви.

Знайти і затримати людожерів вдалося завдяки пильному жителю острова, який купив у одного з підозрюваних м'ясо на місцевому ринку. Продавець казав, що це свіжа свинина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Британії канібал зжер трьох друзів, приправляючи мозок олією

Почавши готувати "свинину" вдома, чоловік помітив, що м'ясо якесь незвичайне і специфічно пахне. Спробувавши маленький шматочок, він відчув солодкуватий присмак і вирішив віднести м'ясо до фахівців, щоб з'ясувати, що ж це за таке дивне м'ясо.

Після того як місцевий ветеринар повідомив, що м'ясо, швидше за все, взагалі не належить тваринам, а може виявитися людським, шокований покупець негайно розповів про це місцевим співробітникам поліції.

Правоохоронці почали шукати будинок, де міг проживати схожий за прикметами продавець "свинини", і незабаром нагрянули в оселі, де перебували двоє п'яних чоловіків. Вони не стали брехати і повідомили, що в ніч з середи на четвер, 22 березня, під час розпивання спиртного вони вбили свого приятеля, бо у них "скінчилася закуска" ... Після цього два дні людожери вживали м'ясо загиблого в їжу, готуючи з нього різні страви. У холодильнику канібалів поліцейські виявили частини тіла і голову. Крім цього затримані розповіли, що встигли реалізувати частину м'яса жителям і гостям острова.

Після того, як слідчі встановили особу загиблого від рук канібалів, з'ясувалося, що чоловік перебував у федеральному розшуку за скоєні злочини.

Зараз за даним фактом звірячого вбивства порушено кримінальну справу. Правоохоронці встановлюють місця, де затримані продавали людське м'ясо. Швидше за все, обом людожерам належить пройти психіатричну експертизу.

Зараз ви читаєте новину «Двоє росіян убили і з'їли товариша». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути