понеділок, 11 квітня 2016 11:36

У Білій Церкві вибухнула квартира місцевого ювеліра
1

Фото: kv.npu.gov.ua

Цієї ночі в квартирі ювеліра з білої Церкви Київської області стався вибух. Про це повідомляє пресс-служба Національної поліції України.

"Сьогодні, 11 квітня, близько години ночі на спецлінію "102" надійшло повідомлення про те, що в квартирі на вулиці Крижанівського міста Біла Церква стався вибух. Прибувши на місце події, група реагування патрульної поліції встановила, що в квартирі знаходився 30-річний господар. Чоловік розповів правоохоронцям, що він майстер-ювелір і у ванній кімнаті виготовляв хімічні речовини для очищення ювелірних виробів. Коли він увімкнув світло в кімнаті, раптово стався вибух", — йдеться в повідомленні.

Зараз на місці події працюють слідчо-оперативні групи Білоцерківського відділу поліції і служби з надзвичайних ситуацій. Правоохоронці встановлюють обставини, в результаті яких стався вибух у квартирі.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею порушення правил поводження з вибуховими матеріалами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столичному дворі знайшли труп, загорнутий у ковдру

Зараз ви читаєте новину «У Білій Церкві вибухнула квартира місцевого ювеліра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути