четвер, 19 липня 2018 09:32

"Ты смотри, б****, как вы сука, хохлы, ох***ли" - охоронець підприємства заїхав кулаком журналісту

Автор: 1kr.ua
  В Кривому Розі   на території депо швидкісного трамвая чоловік, який представився журналістам заступником начальника охорони КП «Швидкісний трамвай», вдарив кореспондента
В Кривому Розі на території депо швидкісного трамвая чоловік, який представився журналістам заступником начальника охорони КП «Швидкісний трамвай», вдарив кореспондента

18 липня в Кривому Розі на Дніпропетровщині на території депо швидкісного трамвая чоловік, який представився журналістам заступником начальника охорони КП "Швидкісний трамвай", вдарив кореспондента "Першого Криворізького" по обличчю, про це йдеться на їхньому сайті.

"Ты смотри, б****, как вы сука, хохлы, ох***ли... Да, я русский бл****", - вигукнув чоловік, який представився заступником начальника охорони швидкісного Юрієм Островським, після чого вдарив кореспондента.

Журналісти приїхали в депо, щоб перевірити інформацію місцевих жителів про те, що співробітники підприємства труять на своїй території стерилізованих собак і скидають їх трупи в яму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Буду наказувати на місці": мер побив активіста

Для документування того, що відбувається на місце прибула патрульна поліція. Журналіст подав заяву в правоохоронні органи.

Автор: 1kr.ua
  Журналіст подав заяву в правоохоронні органи
Журналіст подав заяву в правоохоронні органи

У Криворізькому відділі поліції встановили особу нападника, вже вирішується питання про кваліфікацію справи. Попередньо правоохоронці вважають, що це перешкоджання журналістській діяльності.

У полтавському офісі "Соціалістичної партії" побили журналіста Ярослава Журавля. У чоловіка зламана щелепа, струс мозку та пошкоджені зуби.

Зараз ви читаєте новину «"Ты смотри, б****, как вы сука, хохлы, ох***ли" - охоронець підприємства заїхав кулаком журналісту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути