Ексклюзиви
вівторок, 06 вересня 2011 12:24

Турок на фурі влетів під Києвом у автобус із пасажирами
9

Зранку о 5:14 оперативний диспетчер Головного управління МНС України в Києві отримав повідомлення про те, що на Житомирському Шосе, на проїжджій частині дороги сталася ДТП. Тут розбилися автобус „Мерседес", мікроавтобус „Газель" та вантажний автомобіль „Мерседес-Бенц".

Водій фури (громадянин Туреччини) не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з мікроавтобусом ГАЗель (стояв на узбіччі без пасажирів) та автобусом "Мерседес". Внаслідок дорожньо-транспортної події 10 пасажирів автобуса постраждали, яких з травмами різного ступеню важкості госпіталізовано. Про це розповіли у прес-службі ДАІ Києва.

Внаслідок ДТП отримали травми 10 потерпілих та на проїжджу частину дороги стався витік пального. Завдяки оперативним діям та професіоналізму столичних вогнеборців вдалось уникнути та не допустити виникнення пожежі. Причина та збиток наразі встановлюються.

Зараз ви читаєте новину «Турок на фурі влетів під Києвом у автобус із пасажирами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути