середа, 05 червня 2013 17:50

Туристи масово відмовляються від поїздок до Туреччини

Туристи масово відмовляються від поїздок до Туреччини
Фото: www.rbc.ua

Більше 40% бронювань у готелях Стамбула були скасовані або перенесені на більш пізні дати, повідомляє The Hurriyet Daily News з посиланням на представників місцевого сектора туризму.

Як розповіли виданню у турецькій Асоціації готельєрів (TUROFED), туристи і бізнесмени скасовують поїздки, або бронюють місця в готелях подалі від центру Стамбула, де проходять мітинги.

Цей процес поки торкнувся тільки Стамбула, проте в асоціації висловили побоювання, що якщо в найближчі дні уряд не знайде спільну мову з протестувальниками, він може поширитися і на інші міста, в тому числі курортні.

"Нинішні протести у Туреччині вплинули на плани багатьох гостей як з Туреччини, так і з-за кордону, які поміняли свої плани. Особливо це торкнулося червневого періоду", - цитує The Hurriyet Daily News директора з маркетингу готелю Cragan Palace Kempinski Istanbul Джана Гекташа ( Can Goktas).

Крім того, деякі іноземні посольства випустили звернення для своїх співгромадян. Американське і німецьке посольства радять туристам триматися подалі від місць, де проходять акції протесту і попереджають про потенційну ймовірності насильства.

Зараз ви читаєте новину «Туристи масово відмовляються від поїздок до Туреччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути