четвер, 05 березня 2020 09:59

Труп студента знайшли біля гуртожитку - обставини сумнівні
6

Інтерна знайшли під стіною гуртожитку
Фото: Обласна поліція Полтавщини
Інтерна знайшли під стіною гуртожитку
Інтерна знайшли під стіною гуртожитку
Інтерна знайшли під стіною гуртожитку
Інтерна знайшли під стіною гуртожитку

28 лютого у Полтаві біля гуртожитку Української медичної стоматологічної академії знайшли труп 23-річного інтерна Богдана Бакуменка. Його рідні та знайомі розповіли, що отримали погрози життю та здоров'ю, якщо не перестануть цікавитись обставинами загибелі.

Тіло знайшли під стіною аварійного виходу з гуртожитку. Попередній висновок судмедексперта — тупа травма голови з крововиливом у мозок, отримана внаслідок падіння з висоти. Висота падіння — 3,5 метри з даху аварійного виходу. Обласна поліція офіційно про цей випадок не повідомляла, пише Полтавщина.

— Я мешкаю у Сумах. Коли мати загиблого повідомила мені про смерть сина, я виїхав до Полтави, поспілкувався із його друзями, знайомим та правоохоронцями, - каже двоюрідний брат загиблого старший лейтенант поліції Артур Тарапата. - Я встановив, що 27-го лютого Богдан Бакуменко зі знайомими інтернами пройшли атестацію і вирішили відзначити це. Зібралися на кухні 6-го поверху гуртожитку. Богдан там не проживав і був вперше. Камера спостереження зафіксувала момент, коли компанія увійшла в гуртожиток о 22:23. За інформацією його найкращого друга, востаннє Богдан зв'язався з ним в цей день о 21:00. Мені здається підозрілим, що ніхто з людей, які святкували разом з ним не може згадати, коли Богдан вийшов. Взагалі ніхто навіть не помітив його відсутності. Та й навіщо Богдан спустився на самий низ, пішов коридором, знайшов вікно, яке було аварійним виходом, відкрив його, спустився на дах, потім дійшов до краю і стрибнув униз? Чому цього не бачив комендант?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розмовляв по телефону: хлопець за загадкових обставин випав із 8-го поверху

У тіла загиблого схрещені ноги, корпус частково спирається на стіну.

- Якби він випав чи стрибнув, то тіло б лежало на відстані хоча б метра від стіни. Потім привернули увагу садна на носі, зап'ястках та ногах. Його светр був задертий до грудної клітки, білі шкарпетки брудні, - зауважує брат.

Знайомих загиблого залякують.

"Один зі знайомих Богдана повідомив, що до нього підійшов якийсь незнайомий і попередив, щоб він більше не цікавився цією справою і нікого не розпитував, бо не закінчить навчання. Мій друг телефонував знайомим Богдана. Згодом другу прийшло анонімне sms-повідомлення з погрозою: "Шістка мусорська, бережи себе!".

У самогубство не вірить.

"28 лютого Богдан планував поїхати до сестри в Гадяч, щоб привітати її з днем народження. Ніколи у нього не було думок про самогубство".

"Відкрито кримінальне провадження за ст. 115, навмисне вбивство, слідство перебуває в активній фазі. Версії слідства: від самогубства до умисного вбивства. Повідомлення про погрози долучено до матеріалів слідства", - кажуть у пресслужбі обласної поліції.

У Києві з вікна багатоповерхівки по вул. Мілютенка, 38 випав 53-річний чоловік. У результаті він отримав травми несумісні з життям.

Зараз ви читаєте новину «Труп студента знайшли біля гуртожитку - обставини сумнівні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути