Ексклюзиви
понеділок, 23 жовтня 2017 11:08

Трьох інкасаторів убив колега

Трьох інкасаторів убив колега
Вбивця чернігівських інкасаторів Олександр Маклюк - колишній прикордонник

Поблизу села Скорінець Чернігівського району невідомі вбили трьох інкасаторів Приватбанку - Юрія Магдибора, Володимира Гончара, Андрія Новікова. Їх броньований мікроавтобус підпалили. Забрали 10,5 млн грн, $150 тис. та €30 тис. Напад стався 23 жовтня 2015 року.

Як з'ясувалось, інкасаторський автомобіль їхав з Києва в Чернігів. За 25 км до місця призначення одному з інкасаторів подзвонив колега з банку, сказав що в нього зламалась машина, попросив підібрати його. Сівши в машину, 35-річний Олександр Маклюк спочатку застрелив колегу що сидів поруч, потім вистрілив в потилицю другому, який сидів біля водія. Під дулом пістолета змусив водія з`їхати з траси, після чого вбив і його. Слідом за інкасаторським автомобілем їхали спільники. Вони перевантажили гроші й підпалили машину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіла трьох інкасаторів знайшли у вигорілій машині

Наступного дня Маклюк вийшов на роботу в банк. В нього були незначні опіки на тілі, спочатку цьому ніхто не надав значення. Коли він зрозумів, що його почали підозрювати, втік до Росії. Рівно через рік його затримали біля одного з ресторанів Санкт-Петербурга.

На Харківщині за останні 11 років було вбито 17 інкасаторів. Всі злочини скоїв один чоловік, який раз на кілька років грабував та вбивав інкасаторів у подібній манері.

Зараз ви читаєте новину «Трьох інкасаторів убив колега». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути