четвер, 04 червня 2020 14:59

Трималися осторонь: колега розповів про поліцейських, яких підозрюють у зґвалтуванні

Трималися осторонь: колега розповів про поліцейських, яких підозрюють у зґвалтуванні
Усіх поліцейських Кагарлицького відділку, які були в ніч здійснення злочину на робочих місцях, звільнили. Фото: facebook.com/evgeniy.melnychenko

Експоліцейські, яких підозрюють у катуваннях і зґвалтуванні 26-річної жінки у відділку поліції Кагарлика, "трималися осторонь інших колег".

Про це захиснику потерпілої Євгену Мельниченку розповів працівник Кагарлицького відділення поліції, про що адвокат написав у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Змусили роздягнутися, принижували та били: поліцейські у відділку знущалися з неповнолітніх

"Один черговий вийшов до мене перевірити, що це за машина стоїть хвилин п'ять біля зачиненого відділка, інший перебував у приміщенні. Колишній міліціонер, а тепер поліцейський, який 19 років віддав роботі саме в цьому відділку, в день жаху 23-24 травня був у відпустці. Говорить, що підозрювані трималися осторонь інших, були немісцеві, "варилися собі самі окремо". Впевнений, що винні мають бути покарані... Відділення поліції в Кагарлику перетворилося на місце заслання для сумнівних поліцейських, якими "розбавляли" місцевих. Каже, що ніколи не вчинив би такого і в шоці від скоєного "колегами", - написав Мельниченко.

25 травня затримали 2 працівників Кагарлицького відділу поліції на Київщині. Оперуповноваженого 29-річного Сергія Сулиму та начальника сектора кримінальної поліції 35-річного Миколу Кузіва підозрюють у побитті та зґвалтуванні 26-річної Нелі із села Стави вночі напередодні. Її викликали до поліції як свідка у справі про крадіжку з магазину. Обох підозрюваних арештували без права на заставу.

Зараз ви читаєте новину «Трималися осторонь: колега розповів про поліцейських, яких підозрюють у зґвалтуванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути