Ексклюзиви
вівторок, 21 вересня 2010 10:24

Трибуна автодрому "пішла з-під ніг" двохсот бразильців (ВІДЕО)

Трибуна автодрому "пішла з-під ніг" двохсот бразильців (ВІДЕО)
У Бразильському штаті Парана під час автоперегонів обрушилась трибуна автодрому, на якій знаходилися близько 200 глядачів. У результаті 128 людей постраждали. Шестеро потерпілих були терміново доставлені в лікарню, двоє з них ще перебувають у критичному стані.

Інцидент стався в місті Куатру Понтіс у неділю. Більшість постраждалих отримали легкі забої, 22 людини отримали травми середнього ступеня тяжкості. Станом на ніч вівторка в лікарнях залишаються дев"ять осіб з діагнозом "перелом".

Як говориться в доповіді фахівців з Інституту криміналістики, обвалення сталося через неякісні матеріали конструкції і помилки під час їхнього монтажу. Офіційна доповідь про причини трагедії буде готова протягом 15 днів.

У поліції з"ясовують, чому трибуну збирали без дотримання норм безпеки і не провели належних перевірок.

Відзначимо, що подібні інциденти - не рідкість. У січні 2010 року понад 30 людей отримали поранення в результаті обвалення трибуни в столиці Португалії.

У червні 2009-го в Перу під час кориди впали дерев"яні трибуни. Травми отримали щонайменше 110 глядачів.

У вересні 2006 року в Череповці (Вологодська область, РФ) під час шоу у цирку на воді стався обвал частини трибуни. Тоді постраждали 14 осіб, 9 з них діти.

Ще один інцидент стався також у Бразилії - у місті Варзеа-Гранді (штат Мату-Гросу). В результаті обвалення трибуни під час родео близько 600 людей постраждали. Всього у момент трагедії на трибуні знаходилися більше тисячі глядачів.


Вести, РИА "Новости"
Зараз ви читаєте новину «Трибуна автодрому "пішла з-під ніг" двохсот бразильців (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути