понеділок, 15 жовтня 2007 16:59

У Південній Кореї обрушився міст з туристами (ФОТО)

 
Двадцять південнокорейських туристів отримали поранення при падінні підвісного моста на північнокорейському курорті Кимгансан ("Діамантові гори"). Шість чоловік було серйозно травмовано і переправлено на південь півострова.


Інші 14 потерпілих отримали помошь в лікарні при курорті, пояснив представник туроператора. За його словами, інцидент відбувся в районі водопаду. Імовірно, міст завдовжки 20 метрів обрушився із-за кріплень, що ослабіли, на яких він був підвішений. В результаті туристи впали вниз з висоти близько семи метрів.

Південні корейці здійснюють турпоїздки в курортний район Кимгансан, розташований на східному побережжі півострова, з 1998 року. Падіння моста стало першою крупною подією за весь цей час.

Щорічно курорт, керований південнокорейською фірмою, відвідує близько 300 тисяч чоловік. Кимгансан вважається одним з найкрасивіших місць в Кореї, і туристам пропонуються різноманітні піші прогулянки по живописних горах і ущелинах, передає Lenta.
Зараз ви читаєте новину «У Південній Кореї обрушився міст з туристами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути