понеділок, 02 липня 2018 18:16

Три вбивства за місяць: правоохоронці розшукують небезпечного злочинця

Автор: tp.npu.gov.ua/
  Три вбивства інкримінують правоохоронці Тернопільщини чоловікові, який перебуває в розшуку
Три вбивства інкримінують правоохоронці Тернопільщини чоловікові, який перебуває в розшуку

На Тернопільщині правоохоронці розшукують 41-річного Михайла Феськіва. Його підозрюють у трьох вбивствах, які сталися впродовж червня.

Підозрюваний уже мав судимість за вбивство чоловіка, 15 років просидів за ґратами. Вийшов із в'язниці у листопаді торік. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

"З січня по квітень тернополянин перебував на заробітках, а коли повернувся, почав вести бродячий спосіб життя та зловживати спиртними напоями. 13 червня у закинутій будівлі місцева мешканка виявила тіло, загорнуте у поліетиленові пакети та покривало. За кілька днів неподалік того самого місця у смітті оперативники відкопали труп ще одного чоловіка", - розповідають правоохоронці.

Було встановлено, що підозрюваний разом зі знайомим Андрієм Рудковським, який також перебував у розшуку, а також тернополянкою та ще одним товаришем розпивали спиртні напої. Між трьома чоловіками виникла суперечка, яка переросла у бійку. Нанесення тілесних ушкоджень стали летальними для одного з тріо. Рудковський та Феськів тіло закопали у смітті на вулиці Чубинського.

"Після вбивства пішли далі випивати на вулицю Тарнавського. За попередньою інформацією, у квартирі перебувало шестеро осіб. І знову між підозрюваними та сусідом виник конфлікт. Останнього побили, а тіло, замотавши простирадлом та покривалом, спакували у поліетиленовий пакет, зв'язали з обох боків шнурками та вивезли в закинуту будівлю на вулиці Чубинського", - додають правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перерізане горло і вени: сина екс-нардепа знайшли в калюжі крові

Рудковського та Феськіва оголосили в розшук. Згодом у хащах поблизу села Біла виявили ще одне тіло зі слідами насильницької смерті. Невідомим виявився Андрій Рудковський, підозрюваний у двох вбивствах.

Місце перебування Феськіва встановлюють правоохоронці. Йому загрожує довічний термін. Будь-яку інформацію про злочинця можна повідомляти за номерами телефонів: (067) 471-66-23, (067) 351-38-37, 27-11-70 або на лінію "102″.

У Береговому на Закарпатті правоохоронці встановлюють осіб, причетних до вбивства 30-річної жінки. На цьому етапі працівники поліції не знайшли мотивів вбивства, повязаних із гендерною, расовою чи іншою дискримінацією.

Зараз ви читаєте новину «Три вбивства за місяць: правоохоронці розшукують небезпечного злочинця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути