середа, 18 січня 2023 11:58

Трагедія в Броварах: з'явилися офіційні дані про катастрофу від ДСНС

Трагедія в Броварах: з'явилися офіційні дані про катастрофу від ДСНС
В результаті падіння вертольота загинуло 15 осіб, 25 отримали поранення. Фото: t.me/oleksiihoncharenko

В результаті падіння вертольота біля будівлі дитячого садка в Броварах під Києвом загинуло 15 осіб, у тому числі троє дітей, ще 25 осіб отримали поранення і були госпіталізовані, серед них 10 дітей.

У вертольоті, який зазнав катастрофи, летіло шість осіб оперативної групи Міністерства внутрішніх справ, в тому числі керівництво міністерства, а також три члени екіпажу, всі вони загинули, повідомляється в офіційному коментарі Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"18 січня о 08:20 в м.Бровари Київської області в результаті падіння вертольота ДСНС ЕС-225 (бортовий номер 54) сталося пошкодження будівлі ДНЗ з подальшим загорянням, скління в чотирнадцятиповерховому житловому будинку і 3 легкових автомобілів. О 09:06 пожежу в будівлі локалізовано на площі 500 м кв, а о 09:28 - ліквідовано" - повідомили в ДСНС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трагедія в Броварах: куди летіло керівництво МВС і перші версії трагедії

До ліквідації пожежі залучили 127 осіб особового складу від ДСНС та 30 одиниць техніки, на місці працюють психологи служби.

Вранці 18 січня біля дитячого садка в Броварах під Києвом впав вертоліт ДСНС. Станом на середину дня 18 січня повідомлялося про 18 загиблих і про десятки поранених.

Серед інших в результаті авіакатастрофи в Броварах загинуло керівництво Міністерства внутрішніх справ – вони перебували у вертольоті ДСНС. В тому числі серед загиблих - міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, перший заступник міністра Євген Єнін та державний секретар Юрій Лубкович.

За попередньою версією слідства причиною авіакатастрофи в Броварах стала помилка пілота. Обставини трагедії ще з'ясовуються.

Зараз ви читаєте новину «Трагедія в Броварах: з'явилися офіційні дані про катастрофу від ДСНС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути