субота, 07 квітня 2012 13:35

Трагедія Макар може повторитися: на Миколаївщині онаніст нападає на жінок

Трагедія Макар може повторитися: на Миколаївщині онаніст нападає на жінок
Збоченець розумово відсталий. Фото: tsn.ua

Мешканці села Пересадівка Жовтневого району Миколаївської області стурбовані, що в їхньому селі може повторитися трагедія, що трапилася з Оксаною Макар. Про це 6 квітня, під час сесії Жовтневого райради, заявила депутат райради Марина Орлова.

"Мешканці села в жаху, тому що у нас завівся збоченець. Він розумово відсталий, як і його мама. Батька в нього немає. Справа в тому, що деякий час тому, протягом двох років, він ґвалтував свою маленьку сестру Олю, якій було 5 років. Ця дівчинка померла від сексуального знущання. Його забрали, але через два дні відпустили, сказавши: "Що з дурника візьмеш?". Після цього він ще кілька разів нападав на людей. Сьогодні його часто бачать біля шкіл, де він займається онанізмом, лякає дітей", - розповіла Марина Орлова.

Депутат додала, що пару місяців тому цей чоловік, якого звуть Сергій, напав на дорослу жінку. Хотів її згвалтувати, душив її, але перехожий її врятував. Після цього Сергія помістили до психлікарні, протримали там три тижні і відпустили додому.

"У мене дитина - випускниця. Вона приходить додому і каже: "Мамо, він знову ховається під школою, спостерігає за нами". А недавно було весілля в селі, відзначали її в шкільній їдальні. Так мені жінка, яка охороняє школу, дзвонила о першій ночі і говорила, що боїться вийти оглянути територію", - розповіла депутат.

Орлова побоюється, що в селі Пересадівка буде друга Оксана Макар, тому що Сергій продовжує займатися тим, чим і раніше.

Зараз ви читаєте новину «Трагедія Макар може повторитися: на Миколаївщині онаніст нападає на жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути