Ексклюзиви
четвер, 16 січня 2014 09:56

"Тітушки" невеликими групами підтягуються на Євромайдан
6

Фото: Фото: obozrevatel.com

Так звані "тітушки" маленькими групами по 5-7 осіб проникають через барикади на Майдані Незалежності. Про це повідомляють активісти Євромайдану в соціальній мережі Facebook.

Активіст Євромайдану Роман Оріщенко розмістив фотографії молодих людей спортивної статури, яких називає тітушками-спортиками, з підписом: "На майдан проникають тітушки-спортики групами по 5-7 осіб з боку першої барикади на Інститутській. Андрій Парубій, Андрій Левус та хлопці з самооборони їх зустрічають і проводять профілактичну роботу!".

Як припускають євромайданівці, "тітушки" проникають на територію Євромайдану для провокації учасників акції протесту, що, в свою чергу, може призвести до розгону майдану силовиками, які мобілізуються навколо Майдану Незалежності.

Нагадаємо, що ввечері 15 січня народний депутат Анатолій Гриценко у своєму Facebook написав про отримання інформації щодо плану штурму Євромайдану.

Після цього на Майдані Незалежності в Києві зібралися понад 10 тисяч мітингувальників.

Але ніч на майдані пройшла спокійно, штурму не було.

У центр Києва наразі стягують силовиків і антимайданівців. Імовірно, сили стягуються для підтримки засідання провладної більшості в Раді, яка сьогодні збирається проголосувати держбюджет.

Зараз ви читаєте новину «"Тітушки" невеликими групами підтягуються на Євромайдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути