Ексклюзиви
понеділок, 07 грудня 2020 18:33

"Ти що, "мусорський" - представник омбудсмена побив ногами охоронця

"Ти що, "мусорський" - представник омбудсмена побив ногами охоронця
Представник Денісової побив охоронця в ресторані на Донбасі. Фото: pexels.com

Представник уповноваженого з прав людини в Донецькій і Луганській областях Павло Лисянський побив охоронця одного з ресторанів Святогірська Донецької області.

Ситуація відбулася 5 грудня Охоронець сказав, що у карантин ресторан працює до 22:00. Лисянський через це накинувся на охоронця, повідомив політолог Михайло Чаплига.

"Представник Денісової попросив ще 15 хвилин "на коня", які перетворилися в 1,5 години. Тоді охоронець закладу (людина вже в солідному віці) підійшов до представника Денісової і попросив негайно покинути заклад, бо діють обмеження по роботі. Звичайно ж повідомив, що викличе поліцію", - вказав Чаплига.

У відповідь Лисянський почав кричати: "Ти що, "мусорський"? Ти "мусорів" зібрався викликати? Ти мене сміттям назвав, чи що?" Після цього повалив охоронця на підлогу і почав бити ногою.

Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова оголосила службову перевірку і відсторонила Лисянського від посади на час її проведення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейським, які побили двох ветеранів АТО, повідомили про підозру

"У зв'язку з повідомленнями у ЗМІ про інцидент, який стався 5 грудня 2020 року між моїм представником з дотримання прав жителів Донецької та Луганської областей Павлом Лисянським та працівником готельного комплексу "Монарх", розташованого у місті Святогірськ, повідомляю наступне: у неділю вранці Павло Лисянський особисто проінформував мене про зазначений випадок. Мною ухвалено рішення про проведення службової перевірки щодо представника уповноваженого з дотримання прав жителів Донецької та Луганської областей, яка триватиме до 21 грудня 2020 року включно з одночасним його відстороненням від посади на зазначений період. За результатами службового розслідування будуть вжиті відповідні заходи реагування", - зазначила Денісова.

Постраждалий співробітник закладу на лікарняному. Лисянському загрожує позбавлення волі на термін від 2 до 5 років.

У Новоград-Волинському на Житомирщині на АЗС троє чоловіків побили заступника начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України Артема Капелюха.

Зараз ви читаєте новину «"Ти що, "мусорський" - представник омбудсмена побив ногами охоронця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути