Ексклюзиви
субота, 24 серпня 2019 10:00

Тещі Притули обрали запобіжний захід

Тещі Притули обрали запобіжний захід
59-річна Лілія Сопельник за кермом авто збила в Києві жінку із 9-річним сином. Пояснила - переплутала педалі, коли здавала заднім ходом. Фото - Facebook Лілії Сопельник

Суд обрав запобіжний захід для 59-річної Лілії Сопельник, яка у Києві наїхала автомобілем на жінку з 9-річним сином.

Теща Сергія Притули та екс-"регіонала" Віталія Хомутинніка буде під нічним домашнім арештом протягом 2-х місяців. Таке рішення ухвалив Шевченківський райсуд Києва.

"Суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з забороною залишати місце проживання з 23:00 до 6:00. Термін дії запобіжного заходу – до 22 жовтня 2019 року", - сказано в повідомленні прокуратури.

Прокуратура просила для Сопельник домашній арешт із носінням електронного браслету. Відтак, суд лише частково задовольнив клопотання прокурора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збив і тягнув на капоті кількасот метрів: киянку розірвало на шматки в ДТП

Жінку підозрюють у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тілесні ушкодження. Їй загрожує до 8 років ув'язнення.

Лілія Сопельник – матір дружини шоумена Сергія Притули Катерини та дружина екс-"регіонала" Віталія Хомутинніка. Є директором і власником декількох компаній. Одна з них – ТОВ "Візит". Вид діяльності – надання в оренду чи експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Засновниками фірми також є доньки Лілії Сопельник. Фірма зареєстрована в окупованому Донецьку і, за даними Єдиного державного реєстра юросіб, ФОП, не перебуває в процесі припинення.

Аварія сталася 22 серпня на Дніпровській набережній. Постраждали мати та її 9-річний син Ростислав. Хлопчик отримав закриту травму живота і грудної клітини й був доставлений в "Охматдит". Його мати – Анжела також госпіталізована, вона отримала струс головного мозку, перелом кісток тазу, вона також перебуває в одній із лікарень. За попередньою інформацією, 59-річна водійка заднім ходом наїхала на пішоходів, бо переплутала педалі.

Зараз ви читаєте новину «Тещі Притули обрали запобіжний захід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути