Ексклюзиви
пʼятниця, 02 червня 2023 16:51

Спецтема: Війна Росії проти України

Терорист Гіркін поскаржився на великі втрати російської армії

Терорист Гіркін поскаржився на великі втрати російської армії
Терорист і міжнародний злочинець Ігор Гіркін (Стрєлков) укотре розкритикував російське командування за невдачі на фронті. Фото: скріншот з відео

Терорист і міжнародний злочинець Ігор Гіркін (Стрєлков) укотре розкритикував російське командування за невдачі на фронті.

Він розхвилювався, що армія РФ знекровлена великими втратами через провальні "м'ясні штурми" і має низький бойовий дух. Про це колишній міністр оборони так звної ДНР заявив у новому відео, записаному для свого блогу.

Гіркін поскаржився також на те, що солдати дезертирують із фронту та масово здаються у полон ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аналітики показали на картах найгарячіші ділянки фронту

"За зиму та весну під час "м'ясних штурмів" наше командування, по-перше, повністю вивело з ладу свій головний ударний корпус, ПВК "Вагнер", що б там не розповідав Пригожин про боєздатність свого корпусу, у них ледве-ледве вистачило сил дотиснути Бахмут", – зазначив він.

По друге, за словами терориста, великі втрати понесли й інші підрозділи окупантів.

"Але й інші частини та підрозділи, як ті, що брали участь у Бахмутській битві, так і ті, що билися в районі Авдіївки, Мар'їнки, Вугледара, зазнали серйозних втрат у живій силі та техніці. І зараз вони досить сильно ослаблені", – поскаржився Гіркін.

За його словами, зараз висока ймовірність, що ЗСУ завдадуть удару саме на цьому напрямку.

Українські військові досягли головного в Бахмуті: виснажили найманців "Вагнера" та змусили їх тікати із великими втратами.

За добу на Бахмутському напрямку знищено понад сотню російських загарбників. Спалено також купу техніки противника. Про це в ефірі національного телемарафону розповів речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий.

Зараз також наносяться потужні удари по угрупуванню "Вагнера". Тому російські війська, які заходять замість бойовиків, "м'яко кажучи, не дуже прагнуть це робити".

Зараз ви читаєте новину «Терорист Гіркін поскаржився на великі втрати російської армії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути