четвер, 21 червня 2012 12:55

Тернопільські даішники знущались над чоловіком на очах у його 2-річної дитини
5

Люди не дали забрати чоловіка у міліцейський відділ
Фото: Фото: сайт "Доба"
Затримувати "злочинця" приїхали 6 машин
Почувши крик чоловіка і дитини, збіглися сусіди
Через конфлікт чоловікові поранили ногу
До потерпілого хтось приходив і погрожував

Свого сусіда, якого приїхало затримати шість машин міліції, відвоювали в правоохоронців пів-сотні мешканців багатоповерхівки на вулиці Симоненка, у Тернополі.

Чоловіка звинувачували в пошкодженні чужої машини, і тут же закували в наручники, попри те, що в цей час він гуляв з своєю дворічною дочкою, описує очевидець подій тернополянин Володимир

"Приїхавши сьогодні додому після роботи побачив у себе у дворі повно людей і повно міліції – машин зо шість, ? оповідає чоловік. ? Виявилося, що вони всі приїхали щоб затримати одного чоловіка – напевно, що у Тернополі роботи не мають".

Сусіди не давали міліції забрати чоловіка, бо вважали його невинним, пише сайт "Доба".

"Той чоловік вийшов сьогодні з дому, щоб поїхати з малою дворічною дитиною в місто погуляти, але побачив що його „Таврія", з двох сторін заблокована "Жигулями". В одному з "Жигулів" сиділи молоді хлопці. Чоловік попросив їх від?їхати назад. Вони не захотіли. Після деяких вмовлянь, він сів у свою "Таврію" і посунув трохи "Жигулі", обірвавши при цьому на бампері гумовий відбійник – там на бампері є таких два.

Хлопці, що сиділи в авто, одразу ж викликали міліцію.

"Даішники приїхавши бусом, скрутили того чоловіка, надівши йому наручники, потягли по асфальті до буса, ? описує очевидець ? Зауважте, це все відбувалося на очах двохрічної дитини, яка ридала на цілий двір. Уявляєте, мама дитини у цей час була на роботі, а вони забирають батька, залишаючи двохрічну дитину саму у дворі. Жах. При цьому поранили йому ногу.

Почувши крик чоловіка і дитини, збіглися сусіди.

"На щастя, не дали ментам забрати безвинну людину у міськвідділ на розтерзання. Було багато всього: ми стояли зо дві години, але ми відстояли права людини. А одним з основних аргументів після чого вони відпустили чоловіка, було те, що людей було дуже багато, і те що сьогодні про них дізнається весь Фейсбук.

Історію випадку тернополянин описав на своїй сторінці в соцмережі.

Очевидець зазначає, що до потерпілого хтось приходив і погрожував.

"Вчора той чоловік мав їхати знімати побої у лікарню, але я не знаю чи він поїхав. У ночі до нього хтось там ще був заявився з погрозами – у 12 годині ночі крики знову були на цілий двір", - розповідають свідки.

Зараз ви читаєте новину «Тернопільські даішники знущались над чоловіком на очах у його 2-річної дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

55

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути