четвер, 03 січня 2019 15:18

Телефонне шахрайство: у жінки видурили 22 тис. грн

Телефонне шахрайство: у жінки видурили 22 тис. грн
Тернополянка зрозуміла, що її ошукали, коли протягом двох днів псевдопокупець не відповідав на телефонні дзвінки. Фото: akzent.zp.ua

Телефонний шахрай видурив у 54-річної жительки Тернополя 22 тис. грн. Жінка розмістила в Інтернеті оголошення про продаж інвалідного візка. Через певний проміжок часу до неї зателефонував невідомий. Він представився співробітником одного із магазинів і запевнив, що хоче купити візок. При цьому пояснив, що кошти зможе перерахувати наступного дня, оскільки вони лежать на депозитному рахунку. Але для того, щоб магазин таки купив товар, кошти він би мав переказати одразу, тому запропонував жінці самій скерувати магазину дану суму. Мовляв, згодом їй кошти повернуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителя Карлівки обдурили шахраї — втратив 27 тис. грн

Нічого не підозрюючи, жінка переказала на декілька мобільних телефонів 22 тис. грн. Тернополянка зрозуміла, що її ошукали, коли протягом двох днів псевдопокупець не відповідав на телефонні дзвінки, а потім взагалі його вимкнув. За допомогою потерпіла звернулася до правоохоронців, про це повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області.

Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до ч. 1 ст. 190 ККУ (шахрайство).

Затримали групу з шести злочинців, які провели більше 400 незаконних операцій у 11 регіонах України. Сума збитків перевищила 5 мільйонів гривень.

Зараз ви читаєте новину «Телефонне шахрайство: у жінки видурили 22 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути