понеділок, 17 жовтня 2016 15:24

Таксиста заманили на безлюдну вулицю та вбили
3

Фото: npu.gov.ua

У м. Дніпрі поліцейські розкрили убивство 52-річного таксиста. 11 жовтня його убили двоє пасажирів-братів та украли денну виручку - 750 гривень та мобільний телефон.

Про це ідеться у повідомленні прес-служби поліції.

Зловмисники планували пограбування заздалегідь. Розділили між собою ролі. 11 жовтня близько 23 години на вулиці Ломаній у центрі міста чоловіки сіли в автомобіль таксі та сказали водію їхати до вулиці Орлиної у Самарському районі міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школяр 10 разів поронув учительку ножем

Коли проїжджали на безлюдній вулиці, один із братів попросив водія пригальмувати. Пасажир, який сидів ззаду водія, ударив таксиста ножем у шию. Став його душити.

Водій був міцної статури, йому вдалося вирватися. Він почав кричати, але його ніхто не почув. Нападники зарізали його та вивезли у село Олександрівка Дніпровського району.

Із салону украли 750 гривень та мобільний телефон загиблого таксиста.

Намагалися спалити авто. Після цього пішли додому.

Зловмисників вдалося затримати менш ніж через добу. "Для нападників це стало справжньою несподіванкою. Один з чоловіків раніше вже був судимим за крадіжку, інший поки не попадав в поле зору правоохоронних органів. Що стосується особи потерпілого, то він близько 15 років займався приватними перевезеннями. Працював сам по собі, не був співробітником жодної служби таксі. Саме такі приватні перевізники входять до найбільшої зони ризику, адже не мають моментального зв'язку з оператором, тож не можуть одразу повідомити про напад та викликати допомогу", - говорять у поліції.

Чоловікам оголосили про підозру. Їх можуть посадити за грати до 15 років або на довічний термін. Крім цього у них конфіскують майно.

Зараз ви читаєте новину «Таксиста заманили на безлюдну вулицю та вбили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути