пʼятниця, 25 листопада 2011 09:03

Спецтема: Війна у Лівії

Синові Каддафі хочуть відрізати пальці

Синові Каддафі хочуть відрізати пальці

Сину колишнього лівійського лідера Муаммара Каддафі Сейф аль-Ісламу потрібна операція, щоб видалити змертвілі тканини з декількох пальців. Про це в четвер, 24 листопада, повідомляє Reuters з посиланням на лікаря, який оглядав Сейфа аль-Іслама Каддафі.

За словами медика, великий і вказівний пальці правої руки Сейфа аль-Іслама Каддафі були відірвані на рівні середньої фаланги і знаходяться в поганому стані: рани покриті гангренозними тканинами і з них виділяється гній. Лікар заявив, що потрібно ампутація частини пальців з пошкодженої тканиною. У той же час стан ще одного пошкодженого пальця Сейфа аль-Іслама Каддафі не викликає побоювань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сину покійного Каддафі загрожує розстріл

Медик заявив, що пальці були відірвані в результаті "якогось вибуху", виключивши таким чином раніше висловлювалася версію про те, що пальці Сейф аль-Ісламу Каддафі обрубали люди, які затримали його.

Як повідомлялося раніше, після затримання сина Каддафі з'ясувалося, що у нього пошкоджені кілька пальців правої руки. Як тоді розповів молодший Каддафі, він отримав каліцтва кілька тижнів тому в результаті авіаудару НАТО. Наскільки серйозні пошкодження, не уточнювалося.

За словами лікаря, він би видалив змертвілі тканини з пальців Сейфа аль-Іслама Каддафі найближчим часом, якби того перевезли в лікарню. Влада міста Зінтана, де знаходиться син колишнього лідера джамахірії, однак, побоюються, що в разі переведення в лікарню Сейфа аль-Іслама Каддафі спробують убити.

Зараз ви читаєте новину «Синові Каддафі хочуть відрізати пальці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути