вівторок, 09 січня 2018 16:02

Сусіди розповіли про Юрія Росошанського

Сусіди розповіли про Юрія Росошанського
Ірину Ноздровську поховали у Демидові 9 січня. Сусіди розповіли про підозрюваного у її вбивстві. Фото - Українська правда

Сусіди 64-річного Юрія Росошанського, якого затримали за підозрою у вбивстві Ірини Ноздровської, кажуть, що він не міг убити жінку.

"Він крові боїться. Він не міг цього зробити. Він навіть курку не міг зарізати. Спокійний. Привітливий. Завжди вийде, привітається. У записці, що залишив жінці написав, що візьме все на себе, щоб не чіпали їхню родину", — розповіла сусідка Марія Несін, передає "Громадське".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У Юри ніби щось трапилося з головою" - дружина затриманого за підозрою у вбивстві Ноздровської

Россошанський все життя працював водієм у "Київенерго", додають.

"Та не міг він цього зробити. Добрий чоловік. Трудяга. Юра написав передсмертну записку, щоб його сім'ю не чіпали, не тероризували. Недавно виявили одну, і от вчора жінка його Оля знайшла на роботі у його одязі в кишені. Він пише, що не вбивав", — додала інша сусідка Лідія Нестоянова.

Підозрюваного у вбивстві Ірини Ноздровської 64-річного Юрія Росошанського правоохоронці затримали 8 січня, напередодні похорону правозахисниці. З нею попрощалися у Демидові, ховали у закритій труні. Поховали поряд із могилою молодшої сестри Світлани Сапатинської, яку збив два роки тому Дмитро Росошанський, син Юрія.

Зараз ви читаєте новину «Сусіди розповіли про Юрія Росошанського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути